Our Customer’s Stories

What is it like to work with Walden Homes? Let our customers tell you!

Realizing Potential

Client’s vision: to find the hidden potential

Along the back of the house, a mudroom was removed and staircase relocated, freeing space for a main-floor family room. Next, a small staircase cutting the kitchen off from the hallway was removed and a new powder room added off the hallway leading into the new kitchen. On the second floor, a dark, confined hallway was opened up, making a large landing, which leads to a new guest bedroom and washroom and offers improved access to the third-floor office and family room.

Paul heard about Walden through a co-worker. "I figured that Walden would be a good fit because their approach is very organized. And that was a good fit for me. I recognized that we were in way over our heads with this house, so we were very careful to find a company that would keep us on track. Walden did a terrific job.

Project Gallery