Our Customer’s Stories

What is it like to work with Walden Homes? Let our customers tell you!

Amazing Transformation

The vision: a kitchen suitable to everyday chaos

A number of different possible approaches and layouts were explored. It wasn't easy to squeeze in everything the clients requested, but we finally came up with the right solution. We ripped out a poorly located basement staircase. The kitchen now stretches along the back wall of the house. A series of tall windows flood the kitchen with natural light and create a visual connection to the backyard. Custom cabinetry provides loads of storage and counter space. An important feature for the owners is the eating bar, with a view of the garden. We also created a handy mudroom with easy access to the garage, serviced by a rear lane.  Cindy VanRyn worked with the owners to coordinate the interior elements of the project.

We love our new kitchen. It’s so much more than we had hoped for. Whenever we have guests, they are amazed at how big the main floor of our house feels. Walden was always available to answer any questions before the project started, and responded immediately during the renovation if anything ever came up.

Project Gallery